SZERELMESEK FESZTIVÁLJA

Június 29. és július 1. között várunk mindenkit Szentgotthárdra a Szerelmesek Fesztiváljára!

Június 29-én, pénteken HÁMORI GABRIELLA önálló estjének keretében Gyarmati Fanni naplójából szemezgethetünk a Színház aulájában, majd a Kolostorudvarban találkozhatunk ismét GUBÁS GABIVAL, aki idén nemcsak az Éjszakai nesz zenekarral érkezik hozzánk. A "Ha lenne más is" c. esten FENYŐ IVÁN lesz a partnere. Az estet a Színház előtti téren PÉLY BARNA koncertjével zárjuk.

Június 30-án, szombaton JORDÁN ADÉL és SZABÓ KIMMEL TAMÁS előadásában láthatjuk majd a Színházban Bill Manhoff Bagoly és cica c. darabját. A várkerti szabadtéri színpadon az Abrakazabra zenekar kíséri majd a csodálatos hangú RADICS GIGIT és KIRÁLY VIKTORT.

Július 1-jén, vasárnap a KISKALÁSZ zenekar koncertjével kedveskedünk a kicsiknek, majd JAKUPCSEK GABRIELLA elmaradhatatlan beszélgetős műsora várja az érdeklődőket a Színházban. Este CHARLIE koncertjét hallgathatjuk meg, amelyre egy különleges vendég is érkezik, MALEK ANDREA.

2018. június 30-án, szombaton és július 1-jén, vasárnap 16.00 órától a Várkertben kirakodóvásár, valamint finom ételek és italok várják a fesztiválozókat. A legkisebbek örömére idén is lesz ugrálóvár és kézműves foglalkozás.

További részletek: www.szerelmesekfesztivalja.hu
Online szállásfoglalás

Kedves Vendégeink!
Az adatok elküldése nem jelent végleges szállásfoglalást.
Kollégánk hamarosan egyeztet Önnel a részleteket illetően.


Közvetlen kapcsolatfelvétel:
info@andantehotel.hu

  • 36 94 44 55 66
  • 36 20 234 42 41Miért éppen Szentgotthárd?

Magyarország egyik legújabb és legszebb élményfürdője
Őrségi túrák ideális kiindulópontja
Bicikliútvonalak és lovasturizmus
Tökéletes pihenőhely a Hármashatáron a síparadicsomok felé